Fikret Yüzatlı İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://fikretyuzatliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. BAHAR 1 SK. FIKRET YUZATLI ILKOKULU BLOK NO 4/6 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
VİZYON : Teoriyle, deneyimi birleştirip senteze varabilen, özeleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen öğrenciler yetiştirmektir. Toplam Kalite yönetimi ile Okulumuzdaki kalite ve verimliliği arttırmayı hedef alarak, mükemmeli yakalayacağız.
MİSYON : Biz ; Topluma,bilimin ışığında ; okuyan, düşünen, araştırıp, inceleyen, girişimci, özgüvenli öğrenciler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 12

Saatler : 08:30 ve 17:00
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ve Bahçelievler Öğretmenevi yakınındadır.
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mh. Bahar 1 Sok. No 4-6 34180 Bahçelievler/Istanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bahçelievler Öğretmenevinin hemen yakınındadır. Bahçelievler metro ve metrobüse 5 dk yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Santranç, Mangala, Akıl ve Zeka oyunları